Abacus IT avd. Verdal

Din lokale leverandør   

Velkommen til vårt avdelingskontor i Verdal! Vi er en del av en landsdekkende IT-leverandør – med lokale røtter. Vi leverer markedsledende løsninger innen økonomi, logistikk, prosjektstyring, HR og IT/drift. 

Menneskene som jobber her

Harald Hegland

Rådgiver IT

Jonas Duvsethe

Rådgiver IT

Håkon André Barli

Seniorrådgiver IT

Adrian Hjelvik Randgaard

Avdelingsleder

Stian Valstad

Rådgiver IT

Trond Olav Olsen

Seniorrådgiver IT

Erik Salberg

Salgsrådgiver

Vi skaper merverdi

Vårt team av spesialister er dedikert til å levere gode kundereiser og skape merverdi for våre kunder. Vi tror på tett kundeoppfølging og lokal tilstedeværelse. Med vår ekspertise innen tekniske tjenester, kan vi hjelpe deg med å utvikle og implementere skreddersydde IT-infrastrukturløsninger som passer dine behov.

Vårt dedikerte team av teknikere har omfattende erfaring innenfor områder som nettverksdesign, serverimplementering, virtualisering og sikkerhet. Vi er her for å hjelpe deg med å oppnå en pålitelig, skalerbar og sikker IT-infrastruktur, og vår kompetanse gir oss muligheten til å håndtere komplekse systemintegrasjoner og sikre trygg datalagring for våre kunder.

Selv om vårt fokus i Verdal er primært rettet mot tekniske tjenester og datasentertjenester, kan vi også tilby integrerte ERP-løsninger og tilhørende tjenester. Vår brede og stor kompetanse innen ERP-systemer gjør oss i stand til å støtte deg med implementering, tilpasning og optimalisering av ERP-løsninger!

Sikker drift av dine datasentertjenester

"Vår avdeling i Verdal er et ledende miljø innen tekniske tjenester og datasentertjenester. Vi er dedikerte til å levere innovative og pålitelige løsninger for bedrifter som trenger avanserte infrastrukturløsninger og datasenterkapasitet av høyeste kvalitet.

Vårt avdelingskontor er hjemmet til Abacus' toppmoderne datasenter. Med avansert kjøle- og strømforsyningsinfrastruktur, redundant nettverkstilkobling og omfattende sikkerhetstiltak kan vi garantere en pålitelig og sikker drift av dine datasentertjenester. Uansett om du trenger hosting av servere, skytjenester eller sikkerhetskopiering, kan vi tilby deg en skreddersydd løsning som møter dine krav."

Adrian Hjelvik Randgaard – Avdelingsleder Verdal

Lyst på en kopp kaffe med oss?

Ta gjerne kontakt med oss eller besøk våre moderne fasiliteter på VIP-senteret i Verdal. Vi ser frem til å bli din foretrukne totalleverandør av IT- og ERP-løsninger og bidra til din suksess. Sammen kan vi bygge en solid og fremtidsrettet IT-infrastruktur og forretningssystemer for din virksomhet!

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.