Bytte lønnssystem til Visma.net Payroll

Kampanje: Vi flytter gratis   

Må du bytte lønnssystem fordi det du bruker i dag snart legges ned, eller har du mistet lønnsansvarlig?
Vi hjelper deg! Bytt til Visma.net Payroll i dag! 

Fra Huldt & Lillevik eller Visma Lønn til Visma.Net Payroll

Bytt kostnadsfritt før 01. desember 2023

De fleste norske virksomheter bytter i disse dager fra Huldt og Lillevik og Visma Lønn til Visma.net Payroll. Som en av landets største Visma partnere kan vi i Abacus tilby flytting kostnadsfritt til deres nye lønnssystem forutsatt at avtale om dette gjøres før 1 desember. Vi vil da kjøre desember-lønn vederlagsfritt for dere!
Trenger dere bistand til lønnskjøringen?

Vi i Abacus Ratio kan hjelpe dere!

Livet skjer, og noen ganger mister man lønnsansvarlig, enten de bytter jobb, går av med pensjon, eller dere står uten lønnsmedarbeider av andre grunner. Vi i Abacus Ratio kjører nå også lønn for flere tusen ansatte, og kan hjelpe dere både på kort og lang sikt. Skulle dere ønske at vi tar lønnskjøringene for dere, tar vi gjerne en prat med dere om det. Ring meg på 90 10 77 51 for å gjøre en avtale, eller klikk på boksen under. Vi trenger din mailadresse, telefon og organisasjonsnummer. Hilsen Geir Braathe, daglig leder / autorisert regnskapsfører i Abacus Ratio AS.
Lær mer på vårt webinar

Bli kjent med skybaserte Payroll

Visma.net Payroll vil gi dere bedre kvalitet i lønnsarbeidet og våre konsulenter bidrar med rutiner som flyter bedre. Vil du vite mer om skybaserte Visma.net Payroll? Se vårt webinar "Lønn i skya" her.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.