severa avstemming

10 grunner til å velge Severa for prosjektledelse

Severa er en omfattende løsning som ikke bare tilbyr tradisjonell prosjektledelse, men også integrerer CRM, tidsregistrering, og fakturering. Her får du ti grunner til hvorfor Severa er et ideelt valg for bedrifter som ønsker å forbedre prosjektledelse og generell forretningsdrift!

1. Alt-i-ett-løsning: Det blir slutt på å bruke fem forskjellige verktøy bare for å spore prosjektstatus og fakturere klienter. Severa tilbyr en integrert plattform som dekker flere aspekter av bedriftsdriften, fra prosjektledelse og CRM til tidsregistrering og fakturering. Dette sikrer en sømløs arbeidsflyt mellom forskjellige avdelinger.

2. Tilpasningsdyktig og fleksibel: På tvers av bransjer og bedriftsstørrelser, tilbyr Severa en høy grad av tilpasningsdyktighet. Den lar bedrifter tilpasse dashbord, rapporter og arbeidsflyter for å møte deres unike krav og forbedre effektiviteten.

3. Forbedret prosjektoversikt: Med Severas intuitive dashbord får ledere og teammedlemmer en klar oversikt over prosjektstatus, ressurser og fremdrift. Hold prosjekter på sporet – og slipp å bekymre deg for å miste klienter på grunn av manglende oversikt over frister.

4. Effektiv ressursstyring: Severa gir detaljert innsikt i ressursallokering og tilgjengelighet. Her blir det ikke et problem å sørge for at teammedlemmer verken blir overbelastet eller underutnyttet.

5. Nøyaktig tidsregistrering og fakturering: Ikke noe mer underfakturering! Integreringen av tidsregistrering og fakturering i Severa sikrer at alle timer arbeidet på et prosjekt blir nøyaktig registrert og fakturert.

6. Forbedret kundehåndtering og salg: Du slipper å bekymre deg for å glemme å følge opp potensielle kunder. Med CRM-funksjonaliteten kan bedrifter enkelt forvalte kundeforhold mer effektivt, fra lead-generering til etter-salg service.

7. Datainnsikt og rapportering: Gjør slutt på å føre data manuelt i Excel-ark! Severa tilbyr avanserte rapporteringsverktøy som gjør det mulig for bedrifter å analysere prosjektytelse, teamproduktivitet, og finansiell tilstand. Disse innsiktene er avgjørende for strategisk planlegging og forbedring.

8. Skalerbarhet: Dersom din bedrift vokser, kan Severa skaleres for å møte de økende kravene. Du trenger ikke å bytte til et annet verktøy!

9. Tilgang på farten: Med mobilapp-støtte tilbyr Severa fleksibilitet for teammedlemmer å holde seg oppdatert og produktive selv når de er på farten.

10. Support og opplæring: Vi i Abacus tilbyr omfattende kundestøtte og opplæringsressurser mot Severa, noe som sikrer at brukere kan utnytte alle funksjonene effektivt og løse eventuelle utfordringer raskt.

Severa er svaret på mange av de utfordringene bedrifter står overfor i prosjektstyring. Sammenlignet med tradisjonelle prosjektledelsesverktøy, tilbyr det en mer helhetlig og integrert tilnærming til å håndtere prosjektrelaterte oppgaver, samtidig som det bidrar til en mer strømlinjeformet og effektiv forretningsdrift. Rett og slett – et fantastisk verktøy!

Interessert?

Se demo, priser og erfaringer av andre kunder her!

Vi har kompetente rådgivere som står klare til å møte dine behov. Du kan kontakte dem ved å klikke på knappen under.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.