prosjektstyringsverktøy

5 grunner til hvorfor håndverkerbedrifter trenger et godt prosjektstyringsverktøy

I en bransje der konkurransen er hard og marginene er små, kan et effektivt prosjektstyringsverktøy være forskjellen mellom suksess og fiasko.

1. Strømlinjeformer arbeidsflyten

I håndverkerbransjen består prosjekter og arbeidsordre ofte av mange bevegelige deler. Prosjektstyringsverktøy hjelper med å organisere og strømlinjeforme disse elementene, som resulterer i en mer effektiv arbeidsflyt. Det tillater bedrifter å holde oversikt over fremdriften i prosjekter og arbeidsordre, fra start til slutt, og sikrer at alle aspekter av jobben blir håndtert på en tidseffektiv måte.

2. Forbedrer kommunikasjonen

Kommunikasjon er nøkkelen til suksess i enhver bransje, spesielt i håndverkersektoren hvor team ofte jobber på forskjellige steder. Et prosjektstyringsverktøy gir en sentral plattform for kommunikasjon, der oppdateringer, endringer og beslutninger kan deles raskt og effektivt blant alle involverte.

3. Kostnadskontroll

Å holde et øye med kostnader er avgjørende i håndverkerprosjekter. Prosjektstyringsverktøy tilbyr detaljerte oversikter over budsjett, materialkostnader og arbeidstimer, som bidrar til å unngå overskridelser og sikrer økonomisk effektivitet.

4. Tidsstyring

I en bransje hvor tid er penger, hjelper prosjektstyringsverktøy med å overvåke frister og fremdrift. Det kan varsle teamet om forsinkelser eller problemer, og hjelper med å omfordele ressurser for å holde prosjektet på sporet.

5. Kvalitetssikring

Kvalitetsarbeid er ryggraden i håndverkerbransjen. Et godt prosjektstyringsverktøy inneholder funksjoner for kvalitetskontroll, som sikrer at alle aspekter av et prosjekt møter bransjestandarder og kundens forventninger.

Om Contracting Works – håndverkerens beste venn

Contracting Works er et nettbasert ordre- og prosjektstyringsystem for håndverkere innen elektro, rør og teknisk entreprenørskap. Systemet lar håndverkere administrere og organisere ulike oppdrag og prosjekter på en effektiv måte, fra begynnelse til slutt.

Ønsker du å hente kundedata fra 1881 og Brønnøysundregisteret automatisk? Eller hva med å få inn kjørerute og bompasseringer automatisk fra elektronisk kjørebok, som blir direkte lagt klar til fakturering på prosjekt eller ordre? Vi hjelper deg med å gjøre integrasjoner mot de systemene du ønsker!

Sjekk priser og se hvordan du kan oppnå full kontroll på prosjektene dine her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.