Contracting NXT

Contracting NXT: Spørsmål og svar

Den 07.03 lanserte vi Contracting NXT sammen med Visma - vår nyeste, innovative og skybaserte løsning for håndverksbransjen. Her får du svar på de spørsmålene du kanskje måtte ha om løsningen.

Hvorfor Contracting NXT?

Visma Contracting ble lansert for rundt 25 år siden i Windows-versjon, og før det i DOS. Løsningen er programmert i et gammelt språk, og kundene krevde fornying.

Markedet krever nemlig en mer effektiv løsning med mer fokus på tjenestene som ligger utenfor ordre- og prosjekt, nemlig regnskap, rapportering, integrasjonsmuligheter, lønn og HR.

Hva er Contracting NXT?

Contracting NXT er det produktet som Visma bruker til å erstatte Visma Contracting. Alle modulene er 100% i skyen, og klar for å ta over stafettpinnen.

Hvorfor leveres Contracting NXT av partner?

Visma Contracting har i alle år blitt levert av Visma direkte, mens nå vil opplæring og support bli levert av partner. Fordelen med dette er at mange partnere er landsdekkende, og leverer mer rundt løsningen enn det Visma gjør.

Visma skal bruke tid på produktene, mens partnere skal levere det og ha den daglige kontakten med kundene.

Hvorfor går vi fra ett til flere systemer?

Visma Contracting inneholdt i tillegg til ordre- og prosjekt, lønn og regnskap. De spesialiserte systemene på regnskap, HR og lønn er langt mer effektive og gir større muligheter.

Vi mener at Contracting NXT gir det beste av de forskjellige fagmodulene med at vi erstatter ett system med flere moduler som er spesialisert på sitt fag.

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, Font, diagram Automatisk generert beskrivelse

 

Hva koster det å flytte fra gammel til ny løsning?

Flyttepakken koster enten kr. 9 000,- i måneden + Supportavtale Kr. 6 000,- per måned. Totalt: Kr. 15 000,- per måned + programvare som vi sammen med deg beregner, eller fra Kr. 90 000,-.

Hvordan fungerer det med oppgraderinger?

Disse kommer automatisk. Du får informasjon om hva som er kommet.
Kostnaden for disse er inkludert.

Hvem har ansvaret for sikkerheten?

Visma sørger for dette. Du kan lese mer om dette her.

Har du flere spørsmål om vår sikkerhet? Vi svarer mer enn gjerne på de spørsmålene som du måtte ha.

ESG og klimarapportering

Det er store mangler i standardisering fra myndighetene. Det finnes ikke finnes gode metoder for å dele på produktnivå fra grossist til entreprenør, og videre til kunde. Forskjellen for bransjen er at kravene ofte gjelder at man skal rapportere på prosjektnivå. Fordelen vår er at vi samler all data rundt arbeidsordre og prosjekt, slik at strukturen for å gjøre dette riktig er på plass.

Interessert i å vite mer?

Du kan booke et møte med oss der vi demonstrerer løsningen og svarer på det du måtte lure på.

Vårt kontaktskjema finner du her!

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.