Power BI

Full oversikt med Contracting Works og Power BI

Denne integrasjonen gir deg bedre visualisering av data for å skreddersy de rapportene som trengs!

Den kraftfulle kombinasjonen med Contracting Works og Power BI gir entreprenører bedre oversikt over data og gir bedre beslutningsgrunnlag.

Power BI er designet for å hjelpe organisasjoner med å visualisere dataene sine, utføre avansert analyse og dele innsikt på en enkel og effektiv måte. Den er spesielt nyttig for å konvertere store mengder rådata til visuelle presentasjoner, dashboards for eksempelvis saksbehandlere, avdelingsledere, avdelinger eller ledelse.

Contracting Works er et nettbasert ordre- og prosjektstyringsystem for håndverkere innen elektro, rør- og bygg. Systemet lar håndverkere administrere og organisere ulike oppdrag og prosjekter på en effektiv måte, fra begynnelse til slutt.

Integrasjonen henter data fra Contracting Works og legger dette i et datavarehus i Microsoft Azure. I Power BI designes de rapportene som er nødvendig for å skape kontroll og riktig beslutningsgrunnlag.

Vil du vite mer om løsningen?

Ta kontakt med vår produktansvarlig, Håkon Ødven, på hakon.odven@abacus-it.no!

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.