Contracting Works

Jobb smart og enkelt!

Med Contracting Works levert av Abacus IT kan du være trygg på at du har valgt en ærlig og dyktig forhandler. Vi forteller deg hvor landet ligger, og vil anbefale deg løsningene som passer for deg. Ikke dem vi ønsker å selge. Våre konsulenter har erfaringen og kompetansen du trenger for å forenkle og forbedre din hverdag.

Er Contracting Works klart for deg?

I høst vil Contracting Works i hovedsak passe for deg med få krav til funksjonalitet og fokus på ordrehåndtering, timer, materiell og dokumentasjon. Det vil selvsagt være en sterk integrasjon til økonomisystemet, enten dere har systemet inhouse, eller eksternt hos regnskapsbyrå. Men det ligger det til rette for mange fine funksjoner fra november 2021!

Contracting works

Vi beriker din løsning!

Det er viktig at du vurderer forhandleren. Du bør se på forhandlerens forståelse for dine prosesser. Det er ikke det samme å drive «bare» med regnskap, som å drive ordrehåndtering i bransjen. Dette er et eget fagfelt som krever spisskompetanse. Vi i Abacus har kompetansen du trenger!

Abonnér på status!

Ved å legge inn din kontaktinformasjon vil vi sende deg en oppdatering på hvilken funksjonalitet vi venter p,å og hva som har kommet. Oppdateringen publiseres hver måned. Du vil også få informasjon om referanser og en ærlig status.

contracting works

E-guide til Contracting Works

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Se våre webinarer om prosjektstyring

Meny