Contracting Works

Håndverkerens beste venn   

Contracting Works er et nettbasert ordre- og prosjektstyringsystem for håndverkere innen elektro, rør- og bygg. Systemet lar håndverkere administrere og organisere ulike oppdrag og prosjekter på en effektiv måte, fra begynnelse til slutt. 

Contracting Works

Slik fungerer det

Full styring av prosjekter, planlegging av ressurser, og kontroll på materiell og timer.

Priser

Implementering
Fra:
20 000,-
Økonomisystem
Fra:
20 000,-
Contracting Works

Gjør CW enda bedre med integrasjoner

Ønsker du å hente kundedata fra 1881 automatisk? Eller hva med å få inn kjørerute og bompasseringer automatisk fra elektronisk kjørebok, som blir direkte lagt klar til fakturering på prosjekt eller ordre? Vi hjelper deg med å gjøre integrasjoner mot de systemene du ønsker!
Contracting Works

CW på 2 minutter

Enkelt forklart!
Contracting Works

Se webinar – Prosjektstyring i særklasse!

Vår egen Håkon Ødven tar deg igjennom hvordan systemet fungerer.

Contracting Works + Power BI

Den kraftfulle kombinasjonen med Contracting Works og Power BI gir entreprenører bedre oversikt over data og gir bedre beslutningsgrunnlag.

Denne integrasjonen gir deg bedre visualisering av data for å skreddersy de rapportene som trengs!

Power BI er designet for å hjelpe organisasjoner med å visualisere dataene sine, utføre avansert analyse og dele innsikt på en enkel og effektiv måte. Den er spesielt nyttig for å konvertere store mengder rådata til visuelle presentasjoner, dashboards for eksempelvis saksbehandlere, avdelingsledere, avdelinger eller ledelse.

Integrasjonen henter data fra Contracting Works og legger dette i et datavarehus i Microsoft Azure. I Power BI designes de rapportene som er nødvendig for å skape kontroll og riktig beslutningsgrunnlag. 

E-guide til Contracting Works

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.