Contracting Works

– håndverkerens beste venn

Hva er Contracting Works?

Contracting Works er et nettbasert ordre- og prosjektstyringsystem for håndverkere innen elektro, rør- og bygg. Systemet lar håndverkere administrere og organisere ulike oppdrag og prosjekter på en effektiv måte, fra begynnelse til slutt.

Ordre og prosjektstyring

Løpende kontroll på ordre og prosjekt i et intuitivt grensesnitt med avansert funksjonalitet er det som møter brukeren. I løsningen kan du enkelt ta ut nødvendig informasjon om total, ordre eller prosjekt. Du tilpasser enkelt listerapportene til å inneholde de feltene som er nødvendig for å skape den kontrollen du selv ønsker.

Mobil datafangst

En enkel applikasjon for håndtering av timer, materiell og dokumentasjon. Brukeren får mulighet til enkle lagertransaksjoner fra bil til bil, eller lager til bil. Brukeren kan ha komplett varekartotek et tastetrykk unna.

Ressurs-planlegger

Hvem er tilgjengelig til hva og når? Med vår auto-planner kan du legge basisplanen for neste uke med et tastetrykk. Enten dere er 2 eller 100 ansatte. Optimaliser tiden til dine ressurser for å skape en så effektiv hverdag som mulig. Ingen av ordrene blir glemt og kundene blir fornøyde.

Prisbehandling timer og materiell

Time- og materialavtaler kan enkelt bygges opp slik at ordren eller prosjektet får riktige priser. Om dette skulle være ordre for private, anbud eller rammeavtaler på kunder.

Boligmappa

Boligmappa er tett integrert med Contracting Works slik at ønsket og lovpålagt dokumentasjon lastes opp i kundens Boligmappe.

Grossist-integrasjon

Automatisk import via FTP-tilkobling til grossistene som støttet dette med en hastighet og automatisering som tidligere ikke har vært mulig.

Priser

Implementering: fra kr. 20 000,- Økonomisystem: fra kr. 20 000,-

Contracting works

Relaterte videoer

 
Contracting Works på 2 minutter
 
Se webinar – Prosjektstyring i særklasse!

Abonnér på status!

Ved å legge inn din kontaktinformasjon vil vi sende deg en oppdatering på hvilken funksjonalitet vi venter på og hva som har kommet. Oppdateringen publiseres hver måned. Du vil også få informasjon om referanser og en ærlig status.

contracting works

E-guide til Contracting Works

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Se våre webinarer om prosjektstyring

Meny