prosjektstyringsverktøy

Se inn i fremtiden med vårt prosjektstyringsverktøy

Om man kunne se inn i fremtiden, så hadde det vært en stor fordel for forretningen du driver. Spå-tjenester er ikke hva Abacus driver med. Men vi kan hjelpe deg å bygge opp et forventet resultat eller en prognose på bakgrunn av det du allerede vet. Et godt prosjektstyringsverktøy hjelper deg å se inn i fremtiden og hjelper deg dermed å ta de riktige beslutningene.

Det er to punkter jeg synes er utrolig viktig når et salg er closet. For det første, vet du når denne jobben skal faktureres? For det andre, vet du hva slags kapasitet du har ledig for arbeidet som skal gjøres?

Gode fremtidsprognoser

Med et prosjektstyringsverktøy som Severa av Visma kan du få ut gode prognoser. Ved å planlegge ett og ett prosjekt på dager og uker dere skal være hos kunden, legge opp avtalte betalingsplaner, og booke hvilke av de ansatte som skal gjøre hvilken jobb, så får du en fantastisk oversikt over fremtiden! Du vil se en oversikt over forventede inntekter de neste månedene, du ser hvilke av dine ansatte, eller gruppe av ansatte, som er på oppdrag, og du ser hvem som ikke er booket opp. Kanskje man kan la seg inspirere av bakeren og selge timene til dem som ikke er booket opp denne uka selges til en lavere pris? Eller kan vi sette opp andre fokusområder for våre «ferskvarer»?

I Abacus baserer vi oss ikke på spådomskunster.  Men ved å plassere kjente variabler i en plan fremover, vil man være et godt steg nærmere å se hva fremtiden kan bringe!

Interessert i prosjektstyring? Les også vår artikkel «Rapportering i Severa».

Artikkelen er skrevet av salgssjef Christin Grevstad Thielemann. Som de fleste salgssjefer, er hun opptatt av budsjett og prognoser. Men i tillegg til å brenne for salg, er det viktig at nye prosjekter går i henhold til de avtaler og rammebetingelser som er satt opp i salgsprosessen. For oss er prosjektstyring essensielt.

Lyst til å prate med Christin om prosjektstyring? Send henne gjerne en mail: christin@abacus-it.no 

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.