Visma.net Project Management

Alt i én løsning

Ha full kontroll på prosjektene, fra salg til fakturering! Visma.net Project Management gir deg alt i én løsning: Prosjektstyring, ressursallokering, timeregistrering og fakturering. 
Visma.net Project Management

Jobb hvor og når det passer deg

Systemet gir deg full kontroll på alle faser av prosjektet. Det er et oversiktlig skybasert prosjektstyringsverktøy, tilpasset web, mobil og nettbrett. Det er en komplett løsning som sparer deg og dine kolleger for tid, og gir full oversikt og kontroll på ressurser, tidsbruk og økonomi.

Priseksempler

*Prisene avhenger av antall brukere. Eks. 50 brukere på Enterprise blir kun 425,90,- per bruker. Max. 25 brukere på Basic. Ta kontakt på vårt kontaktskjema dersom du har spørsmål om priser.

Basic
281,-*
Per bruker med 25 brukere pr. mnd.

5GB lagring

Implementering
45 000,-

CRM & salg

Prosjektledelse

Timeføring

Fakturering

Kalender og salgsaktiviteter

Mobile App

Rapportering

Rest API

Google Autentisering

Organisasjonshierarki

Premium
365,60*
Per bruker med 25 brukere pr. mnd.

10GB lagring

Samme som Basic, pluss:

Tilbud

Timebalanse

Reiserefusjon

Scanner for utlegg og regninger

Oppgavehåndtering

Ressursallokering

Kalender sync

Google Drive sync

Samarbeidsmodul

Avansert rapportering

Enterprise
521,80*
Per bruker med 25 brukere pr. mnd.

20GB lagring

Samme som Premium, pluss:

Gjenkjennelse av inntekt

Hendelseslogg

Valuta

Utvidet prishåndtering

Single sign-on

Avansert sikkerhetshåndtering

Visma.net Project Management

Hvem passer det for?

Det er din bedrifts behov og krav som er avgjørende for om løsningen passer eller ikke. Vi anbefaler derfor en prat med en av våre rådgivere for å avdekke hva som passer for deg. Men som hovedregel sier vi at dette systemet passer for alle bedrifter som lever av timer, kreative bransjer, teknologibedrifter, konsulent og kunnskapsbaserte bedrifter. Løsningen er mindre egnet for entreprenørbedrifter og enkelte bedrifter innen bygg- og anlegg.
Visma.net Project Management

Integrasjoner og API

Systemet er designet for en sømløs samhandling med Visma.net ERP, Visma Business og Visma Global. I tillegg er det også integrerbart med Visma Lønn. Du kan sette opp kalenderintegrasjon med Exchange, Office og Google. Det har et åpent API og du har derfor alle muligheter til å bygge nye integrasjoner om ønskelig.

Integrering mot Microsoft Teams

Vi har laget en integrasjon mellom Visma.net Project Management og Microsoft Teams. Med denne integrasjonen kan du enkelt benytte det beste fra de to systemene, og får en meget god totalløsning for prosjektstyring og samhandling. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene som disse to systemene gir!
Kundehistorie

"Det er veldig lettvint"

ACOS fikk god kontroll på prosjektene med Visma.net Project Management. Les kundehistorien ved å trykke på knappen under!