Visma.net Project Management

Alt i en løsning

Ha full kontroll på prosjektene, fra salg til fakturering! Visma.net Project Management gir deg alt i én løsning: Prosjektstyring, ressursallokering, timeregistrering og fakturering.

Jobb hvor og når det passer deg

Visma.net Project Management gir deg full kontroll på alle faser av prosjektet. Det er et oversiktlig og skybasert prosjektstyringsverktøy, tilpasset web, mobil og nettbrett. Systemet er en komplett løsning som sparer deg og dine kolleger for tid, og gir full oversikt og kontroll på ressurser, tidsbruk og økonomi.

Prosjektstyring

Priser

Fra kr 249,- pr bruker/mnd

Implementering kr 45 000,-

Hvem passer det for?

Det er din bedrifts behov og krav som er avgjørende for om løsningen passer eller ikke. Vi anbefaler derfor en prat med en av våre rådgivere for å avdekke hva som passer for deg. Men som hovedregel sier vi at Visma.net Project Management passer for: Alle bedrifter som lever av timer, kreative bransjer, teknologibedrifter, konsulent og kunnskapsbaserte bedrifter. Løsningen er mindre egnet for entreprenørbedrifter og enkelte bedrifter innen bygg- og anlegg.

Integrasjoner og API

Visma.net Project Management er designet for en sømløs samhandling med Visma.net ERP, Visma Business og Visma Global. I tillegg er det også integrerbart med Visma Lønn. Du kan sette opp kalenderintegrasjon med Exchange, Office og Google. Det har et åpent API og du har derfor alle muligheter til å bygge nye integrasjoner om ønskelig.

Se våre webinarer om prosjektstyring

 

Integrering mot Microsoft Teams

Vi har laget en integrasjon mellom Visma.net Project Management og Microsoft Teams. Med denne integrasjonen kan du enkelt benytte det beste fra de to systemene, og får en meget god totalløsning for prosjektstyring og samhandling. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene som disse to systemene gir!

Hold deg oppdatert

Meny