onestop reporting morgentrening saf-t

Bli glad i rapportering du også

Jeg får jevnlig spørsmål om man trenger å være dreven i Excel for å bruke rapportering og budsjetteringsverktøyet OneStop Reporting.. Svaret er nei. OneStop Reporting kommer med over 40 rapporter. For de fleste er dette mer enn nok og de klarer seg uten å måtte gjøre endringer eller tilpasninger. Når det er sagt, har du også mulighet til å tilpasse rapporter etter behov. Enten egne behov, bedriftens behov, eller dine kunders behov. Med enkle grep og noe kjennskap til Excel, får man de rapportene man ønsker.

Det er også mange andre fordeler med å bruke OneStop Reporting

  • Jobber du i et regnskapskontor kan du generere automatiske sett med rapporter til kunden i ønsket intervall; ukentlig, månedlig, hvert kvartal. Du sparer dermed tid på rapportering
  • Man får tilgang til en portal, hvor kunden selv kan hente, lage og kjøre rapporter i sann-tid. Slik kan de til enhver tid sjekke siste status på bedriften.
  • One Stop Reporting tilbyr Excel- grensesnitt for design og redigering av rapport- og budsjettmaler.
    Du kan sette opp rapporter for automatisk publisering når man ønsker det.

Som sagt må du ikke være dreven i Excel for å få stor nytte av OneStop Reporting. Men der som du er en erfaren Excel-bruker, er dette et fantastisk verktøy hvor man lage rapporten fra bunn av for å fremstille regnskapstall, statistikker, eller annet.

Selv har jeg blitt veldig glad i One Stop Reporting. Og jeg ser det samme skjer hos våre kunder når de kommer i gang med design av sine rapporter. Har du lyst til å prøve verktøyet? Du kan teste det ut helt gratis i 30 dager.

Artikkelen er skrevet av Seniorrådgiver Carlos Vasquez. Carlos er en aktiv nerd. I tillegg til å være en friskus, er han veldig glad i Star Wars og rapportering.

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.