Kevin ERP

Er bedriften din klar for et skybasert ERP-system?

Artikkelen er skrevet av Kevin Huynh Tran

Føler du at tiden ikke strekker til, og at det er tidvis vanskelig å arbeide på en ryddig og strukturert måte? Kanskje du savner bedre data og innsikt i bedriften? Har dere også planer om å vokse fremover, men synes at fremdriften går litt sakte enn forventet? Da bør bedriften din vurdere et nytt ERP-system som håndterer disse utfordringene.

Bærekraft, effektivisering og automatisering

Nøkkelord som bærekraft, effektivisering og automatisering blir mer og mer viktig hos den enkelte bedrift. I en digitalisert verden vil man helst arbeide på en systematisk måte som gir konkurransefortrinn ovenfor konkurrentene. Dette er utfordringer som potensielt kan stagnere, eller i verste fall, stoppe bedriften i å nå sine mål.

Utfordringer ved implementering av ERP

Innføring av et nytt ERP-system kan by på utfordringer. Det er mange involverte parter, og prosjektene kan bli komplekse. Derfor er det viktig å definere ansvar og oppgaver tidlig i prosjektet for å nå delmålene underveis. Man kan fort miste kontroll, og da er det essensielt å ha en løsningsplan, samt en plan for uforutsette hendelser som kan oppstå underveis.

En endringsreise ut i ERP-skyen

Alle bedrifter ønsker en vellykket implementering av et nytt system. Øystein Moan, styreleder i Visma, sier at endringen til et nettbasert system er en verdifull anstrengelse. Fordelene med et ERP-system er mange, men det må gjøres en innsats for å kunne utnytte løsningen til det fulle. Vi snakker om en ny digital hverdag, som må møtes med vilje og evne til omstilling. Her finner du 5 suksesskriterier for en vellykket implementering.

Bedre kostnadskontroll

Med et skybasert ERP-system får du forutsigbare kostnader. Du slipper dyre enkeltinvesteringer og trenger ikke lenger betale for server. Oppgraderingene av ERP-løsninger er automatiske og uten ekstra kostnad. Ny funksjonalitet kommer automatisk og oppdateringer skjer i henhold til statlige krav og regulering. Løsningen skaleres opp eller ned etter behov. I tillegg er sikkerheten godt ivaretatt i datasentrene som benyttes.

Er bedriften din klar for en ERP-skyreise?

Er du klar for en skyreise? Da er du på rett sted! Vår visjon er å effektivisere bedrifter gjennom digitalisering og leveranse av skyløsninger – som sikrer en effektiv og problemfri hverdag. Vi tilstreber å levere god kvalitet i alle ledd og våre konsulenter har høy kompetanse innenfor sine respektive fagfelt.

Vi er totalleverandør innenfor IT, økonomi, logistikk, HR/lønn og prosjektstyring. For våre totalkunder er det effektivt, behagelig og enkelt å ha ett kontaktpunkt for sine IT-løsninger.

Er du klar for å finne din bedrifts potensiale for en smart hverdag? For potensiale vet vi finnes, og vi kommer til å finne det! Kontakt oss for en prat!

Du kan også lese om skybasert ERP på Visma sine sider.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.