e-handelsløsning

E-handelsløsning integrert for Visma.net ERP

Bokfører du oppgjøret manuelt? Da kaster du bort tiden! Nå finnes en E-handelsløsning som automatiserer hele bokføringsprosessen. Løsningen er perfekt for bedrifter som driver med salg, enten det er gjennom nettbutikk eller fysisk betalingsterminal.

Et «must have» for nettbutikker

Endelig kan bokføringen av korttransaksjoner helautomatiseres. Aritma sin nye e-handelsløsning henter data direkte fra oppgjørsselskapet, overfører det automatisk til Visma.net, lukker den åpne posten på salgsordre og bokfører gebyret – helt uten at du trenger å løfte en finger. Hvis heller ikke du synes toppen av lykke er å punche transaksjoner manuelt, hvorfor bruke tid på det? Med Aritmas løsning, ZData Card Transactions sparer du mye tid, skalerer på teknologi og unngår at økt salg fører til stor økning i regnskapskostnader.

Sømløst integrert og bred støtte

Løsningen er helintegrert i Visma.net og du får ikke noe nytt å forholde deg til, alt skjer automatisk i bakgrunnen. Støtte for alle oppgjørsselskap er inkludert. Det betyr at uansett hvilken betalingsløsning dere har valgt, enten det er Klarna, Nets, Stripe, iZettle, Paypal eller annet, er det raskt å komme i gang. Abacus IT hjelper deg å sette opp løsningen på få strakser.

Ideelt for alle med salg i kasse

ZData Card Transactions er en selvsagt løsning for alle som har kortterminaler og kasseoppgjør, fysisk eller på nett. Gebyrer fra kortselskapene gjør at beløpet som kommer inn i banken ikke stemmer med salgssummen i kassen. Dermed sitter du igjen med tidkrevende manuelt arbeid, og er det noe som ikke stemmer er det et mareritt å finne ut av! Butikker, restauranter, frisører, helsetjenester, billettsalg etc. kan alle spare store summer hver måned på å automatisere bokføringen av oppgjør og gebyrer. Slik sikrer du også kvalitet i bokføringen.

Enkel oversikt og full kontroll

Med den skybaserte avstemmingsløsningen Aritma Control, har du fortsatt full kontroll over regnskapet. Interimskontoer avstemmes automatisk og du får et oversiktlig bilde over alt som er avstemt og de avvikene som eventuelt måtte finnes. Avstemmingsløsningen er tett integrert med Visma.net og med på kjøpet får du bankavstemming med automatisk integrasjon til de fleste banker i Norden.

Ta kontakt med Abacus IT på salg@abacus-it.no, så aktiverer vi løsningen.  

Artikkelen er skrevet av Kathinka Helland Nordmo, prosjektleder hos vår partner Aritma. Kathinka er siviløkonom, har bakgrunn fra netthandel og har lenge jobbet tett med kunder for å effektivisere økonomifunksjonen. Kontakt dem gjerne på aritma.com/support, eller send en mail til salg@abacus-it.no for å vite mer om løsningene.

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.