driftsmidler global

Visma Global: Driftsmidler og avskrivninger. Benytt muligheten som ligger i systemet ditt!

Visste du at det er mulig å holde oversikt over driftsmidlene og samtidig automatisere avskrivning av disse i Visma Global? Det er enkelt å komme i gang med løsningen.

Rutinen er et hjelpemiddel for å gi oversikt over driftsmidler og avskrivninger. Den skal også være en hjelp til å lage avskrivninger.

Per i dag støttes kun lineære regnskapsmessige avskrivninger i den automatiske rutinen. Driftsmiddel saldogrupper benytter gruppering fra skattemessig avskrivning, men det er bare som et grupperingsbegrep.

Rutinen er kun knyttet til regnskapssiden av Visma Global og benytter standard bilagsregistrering for manuell registering av de ulike transaksjoner som tilhører et driftsmiddel.

Du vil finne funksjonen i Visma Global under menyvalget Rutiner | Diverse regnskap | Driftsmidler og avskrivning – benytt gjerne hjelp F1 for mer informasjon samt veiledning om hvordan du kommer i gang med løsningen

Visma Learning Universe vil du finne et kurs der du vil få en god innføring i løsningen.

Ønsker du bistand, kan det bestilles på support@abacus-it.no eller telefon 40001850

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.