uttak vikar

VISMA Global: Uttak fra leverandør og kunde

Det er en del som ikke benytter modulen for bestilling/innkjøp eller fakturering  og som ønsker oversikt over uttak fra leverandører eller kunde. I dette eksempelet skal vi vise hvordan du får oversikt over uttak fra leverandører.

For å få frem denne oversikten kan man benytte Saldoticker. Velg leverandørreskontro under systemrapporter (øverst til venstre). Hent verdier. Under saldofeltet velger du årets bevegelse. Deretter gjør du utvalg på bilagsart, ved å klikke på utvalgstrakta. Gjør utvalg på bilagsart for  inngående faktura og kreditnota.

Oppdater aktiv tabell:

Nå vil du få frem en oversikt som viser sum uttak pr. leverandør. Det er mulig å dobbelklikke i tallene slik at du får frem grunnlaget. Her kan du drille deg helt ned til bokføring. Dersom du benytter dokumentsenter, vil du også se bilde av bilaget.

For å få tilsvarende rapport på kunder velger du kundereskontro og gjør utvalg for bilagsart for utgående faktura og kreditnota.

Håper dette tipset kan være til nytte!

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.