Abacus Ratio

Skybasert regnskap

Ta et steg inn i fremtiden med skybasert regnskap! Vi gjør ting på andre måter. Få økt effektivitet, kontinuerlig oversikt og forutsigbare kostnader med fastpris på ditt regnskap!

01

Regnskap

Vi gir deg digitaliserte prosesser og fastpris!

02

Lønn

Digitale prosesser på utlegg og fravær direkte inn i lønnsystemet

03

Årsavslutning

Fastpris på årsregnskap og skattepapirer. Ingen skjulte kostnader.

Skybasert regnskap

Visma.Net. er en samling digitaliseringsverktøy som spiller sammen. En skyløsning som gjør både våre Kunder og vårt arbeid mer effektivt, oppdatert og forutsigbart. Vi leverer våre tjenester til fastpris. Ønsker dere et regnskap, lager eller lønnsystem, som alltid er tilgjengelig, ajour og korrekt, til en fast forutsigbar kostnad så ta kontakt med oss i dag.

Priseksempel bedrift med lager, 15 ansatte og 50» i omsetning. Etablering = 25.000,-Månedspris 25.000,- – ingen timefakturaer i tillegg.

Lønnskjøring i skyen

Kutt ut manuelle prosesser og automatiser lønnstjenester med visma.net payroll. Med tilgang til systemet fra alle enheter effektiviserer du bruken. Ansatte kan registrere timer, utlegg, reise, ferie og fravær fra mobilen. Godkjenning kommer til riktig leder før det igjen går til utbetaling og postering i regnskapet. Alt til fast pris, ingen timer blir fakturert. Nav og refusjoner blir også fulgt opp.

Pris eksempel: Etablering=15.000,- Månedspris 2.500,- per selskap + 200,- per lønnsslipp

Skybasert årsavslutning

Kontinuerlig bokføring, digitaliserte systemer på utlegg og reise, tette integrasjoner og løpende avstemming sørger for at regnskapet er ajour og korrekt til enhver tid. Dette gjør årsavslutningen effektiv og god. Ekstrakostnader og tidsspill unngås, verdiskapningen økes.

Prisen er som alt annet hos oss fast og forutsigbar. Priseksempel 25.000,-

Abacus Ratio AS

Telefon: 47 51 36 37
E-post: post@abacusratio.no
Besøksadresse: Sletta Næringspark, 1555 Son
Postadresse: Breivikbråteveien 9, 1555 Son

Meny