Abacus Ratio AS

"All inclusive" og skybasert regnskap   

Vi gjør ting på andre måter.
Vår forretningside er å levere levende, og alltid oppdaterte råd og regnskaper, og dele med dere de effektiviseringsgevinstene vi skaper.
Rett og slett; levere litt mer enn forventet. 

Ta et steg inn i fremtiden med

"All inclusive" Skybasert regnskap

Vi gjør ting på andre måter. Vår forretningsidé er å levere levende og oppdaterte regnskapsråd og tjenester, samtidig som vi deler effektiviseringsgevinstene med deg. Med vår "all inclusive" tilnærming får du en helhetlig tjeneste som inkluderer alt fra bokføring og lønnskjøring til automatisering, rådgivning og prosessendringer. Dette øker effektiviteten og verdien av våre tjenester, samtidig som du alltid er oppdatert. Vi er dedikert til god kundeservice, tilgjengelighet og å overgå dine forventninger.

Får vi lov til å overgå dine forventninger?
Vi gjør ting på andre måter

"All inclusive" Lønnskjøring i skyen

Vi har en forretningsidé som går ut på å levere kontinuerlige og oppdaterte råd og tjenester, og dele med dere fordelene ved effektiviseringen vi oppnår.

Sammen med oss kan du redusere manuelle prosesser, implementere integrasjoner og automatisere lønnstjenester.

Ved å få tilgang til systemet fra alle enheter, optimaliserer du bruken. Ansatte kan registrere timer, utlegg, reise, ferie og fravær fra mobilen. Godkjenning blir sendt til riktig leder før utbetaling og postering i regnskapet. Alt dette til en fastpris, ingen timer blir fakturert. Vi følger også opp OTP, Nav og refusjoner.

Vi utfører konverteringer fra datafangssystemer og tilpasset rapportering på tvers av systemer etter dine behov og ønsker.

Test vår priskalkulator for kun lønnskjøring eller for fullstendige tjenester innen regnskap og lønn.
En proaktiv

Controller, som bryr seg

Vi tilbyr levende og oppdaterte råd og regnskaper, og deler effektiviseringsgevinstene med kundene. Vi har en fastpris "all inclusive" controller tjeneste. Kunden gjør det daglige arbeidet. Vi følger opp, avstemmer, sender skattemeldinger, har dialog med revisor og utarbeider årsregnskap og andre årsoppgjørspapirer. Rådgivning, faglig ansvar og henvendelser er inkludert. Vi forbedrer rutiner og prosesser sammen med dere som kunde.

"All inclusive" betyr helhetlig tjeneste med avstemming, automatisering, digitalisering og rådgivning knyttet til regnskap, skatt, avgifter, rutiner, prosesser og omorganisering. Dette øker effektiviteten, nøyaktigheten og verdien av både våre tjenester og regnskapet deres. "All inclusive" betyr god kundeservice og løpende støtte. Vi skaper vinn/vinn-situasjoner og hjelper med forretningsavgjørelser. Våre priser er transparente, og alt man kan forvente av et byrå er inkludert, pluss litt til.

Tjenesten koster omtrent halvparten av komplett regnskapsføring og lønn. Prøv vår priskalkulator.

E-post: post@abacusratio.no
Besøksadresse: Sletta Næringspark, 1555 Son
Postadresse: Brevikbråteveien 9, 1555 Son

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.