For Regnskapsbyrå

Nettbaserte løsninger

Abacus IT tilbyr en komplett bransjeløsning til regnskapsbyråer, i tillegg til konsulenter med kjennskap til bransjen. Vi hjelper ditt byrå å effektivisere prosesser og skape nye inntektsstrømmer

Automatiser innfordringen

Med Visma AutoCollect kan du automatisere hele eller deler av innfordringsprosessen. Dermed sparer du tid og får en mer oppdatert reskontro. Alt styres fra ditt økonomissystem og dine saker vil bli håndtert av Visma sitt inkassobyrå, Visma Collectors.

Abacus Ratio

Enkel fakturering

Med Visma AutoInvoice kan du automatisere fakturaprosessen. Som avsender slipper du å skrive ut, pakke og sende faktura. Fakturaen kommer raskere frem til mottaker og du har bedre kontroll på når den er levert. For mottaker er fordelene mange; ingen åpning av post eller skanning. Ved innlesning leses filen 100% korrekt og man kan sette på autoflyt til godkjenner.

La kundene hente ut oppdaterte rapporter på nett

Med One Stop Reporting kan alle i bedriften enkelt hente ut de tallene og de rapportene de behøver. Du velger hvem som skal ha tilgang, og hvilke tall og rapporter de skal ha tilgang til.

Bilde av Linnbjørg - Abacus IT

La kundene styre prosjektene sine på nett

Med Visma Project Management får kundene full kontroll på prosjektet gjennom hele prosessen, fra salg til fakturering. Systemet hjelper deg å planlegge oppdrag, fordele arbeidsoppgaver og å spore lønnsomhet i prosjektet.

La kundene godkjenne fakturaer på mobil

Med Visma.net Approval kan dine kunder godkjenne, avvise eller videresende fakturaer, reiseregninger, utlegg og feriesøknader med noen tastetrykk. Behandlingen kan gjerne gjøres via mobil eller nettbrett, med appen Visma Mobile Manager.

Nettbaserte reiseregninger med få tastetrykk

Med Visma.net Expense kan kundene enkelt fylle ut reiseregninger med noen få tastetrykk. Glem papirkvitteringer, disse tar man bilde av med mobilen og laster dem opp i løsningen. Muligheter for å koble kredittkort og kjørebok til løsningen, gjør den til en meget tidsbesparende og enkel løsning å benytte.

La kundene fakturere selv på nett

Visma Webfaktura er et nettbasert fakturaprogram som passer for kunder med behov for en enkel og effektiv fakturering. Løsningen har et moderne og nettbasert grensesnitt og er selvsagt synkronisert med ditt regnskapssystem.

Tre tiltak for en mer lønnsom forretningsmodell

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Meny