For Regnskapsbyrå

Nettbaserte løsninger   

Abacus IT tilbyr komplett bransjeløsninger til regnskapsbyrå, i tillegg til konsulenter med kjennskap til bransjen. Vi hjelper ditt byrå å effektivisere prosesser og skape nye inntektsstrømmer. 

Visma AutoCollect

Automatiser innfordringen

Med Visma AutoCollect kan du automatisere hele eller deler av innfordringsprosessen. Dermed sparer du tid og får en mer oppdatert reskontro. Alt styres fra ditt økonomissystem og dine saker vil bli håndtert av Visma sitt inkassobyrå, Visma Collectors.
Visma AutoInvoice

Enkel fakturering

Med Visma AutoInvoice kan du automatisere fakturaprosessen. Som avsender slipper du å skrive ut, pakke og sende faktura. Fakturaen kommer raskere frem til mottaker og du har bedre kontroll på når den er levert. For mottaker er fordelene mange; ingen åpning av post eller skanning. Ved innlesning leses filen 100% korrekt og man kan sette på autoflyt til godkjenner.
OneStop Reporting

La kundene hente ut oppdaterte rapporter på nett

Med OneStop Reporting kan alle i bedriften enkelt hente ut de tallene og de rapportene de behøver. Du velger hvem som skal ha tilgang, og hvilke tall og rapporter de skal ha tilgang til.
Severa Project Management

La kundene styre prosjektene sine på nett

Med Severa Project Management fra Visma får kundene full kontroll på prosjektet gjennom hele prosessen, fra salg til fakturering. Systemet hjelper deg å planlegge oppdrag, fordele arbeidsoppgaver og å spore lønnsomhet i prosjektet.
Visma.net Approval

La kundene godkjenne fakturaer på mobil

Med Visma.net Approval kan dine kunder godkjenne, avvise eller videresende fakturaer, reiseregninger, utlegg og feriesøknader med noen tastetrykk. Behandlingen kan gjerne gjøres via mobil eller nettbrett, med appen Visma Mobile Manager.
Visma Webfaktura

La kundene fakturere selv på nett

Visma Webfaktura er et nettbasert fakturaprogram som passer for kunder med behov for en enkel og effektiv fakturering. Løsningen har et moderne og nettbasert grensesnitt og er selvsagt synkronisert med ditt regnskapssystem.

En guide med tre tiltak for en mer lønnsom forretningsmodell

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.