Rapportering

OneStop Reporting

Ser du etter rapporter og budsjetter som ikke finnes i dine systemer i dag? Med OneStop Reporting får du mulighet til å skreddersy egne rapporter og du får full kontroll på budsjettprosessen.
Skalerbar rapportering
Med OneStop Reporting følger det med et sett av standardrapporter og budsjettformularer, klare til bruk. Rapporter og budsjettformularer i programmet er maler som kan gjenbrukes for flere klienter.
Kun fantasien setter grenser
Som alt annet, så er det ingenting som slår å kunne skreddersy dine egne rapporter akkurat som du trenger. OneStop Reporting tilbyr Excel- grensesnitt for design og redigering av rapport- og budsjettmaler. I modulen Report Designer jobber du med dra-og-slipp funksjonalitet, noe som forenkler rapportdesign prosessen betydelig.
Automatisert publisering
Du velger hvilken rapportmal som skal brukes, hvilket selskap rapporten skal kjøres på, hvem den skal til og når den skal kjøres og publiseres. Dette betyr at du kan sette opp automatisk publisering hver uke, hver måned, hver time, og til flere mottakere på en gang.
En komplett budsjettprosess på web
Er du administrator for budsjettering for din bedrift, har du godt kjennskap til hvor tidskrevende det er å samle budsjettdata fra flere kilder/avdelinger. OneStop Reporting tilbyr en komplett budsjettløsning på web, integrert med data fra ditt økonomisystem. Alle budsjettformularer er «live». Dette betyr at du alltid har historiske data i budsjettformularene dine.
Online opplæring (OSR v.5.0)
OneStop Reporting eLearning er en online opplæringsplattform, hvor du lærer om løsningen akkurat når det passer for deg. Plattformen inneholder lærerike kurs og videoer, slik at du får unik innsikt i OneStop Reportings produkter.

Om løsningen

Designet for å oppfylle økonomiavdelingens behov og krav til rapportering og budsjettering. I tillegg dekker OneStop Reporting også andre områder, som prognoser, kontantstrømanalyse, konsolidering og KPI-rapportering. Løsningen har meget god funksjonalitet og gir deg full kontroll på hele rapporteringsprosessen.

Integrert med ditt økonomisystem

OneStop Reporting er sømløst integrert med Vismas ledende økonomisystemer. Det vil si at uavhengig av hvilke moduler i OneStop Reporting du befinner deg i, så har du alltid tilgang til data fra ditt økonomisystem: Visma.net ERP, Visma Business, Visma Business NXT, Visma Global, Visma Administration, Visma Lønn, Visma eAccounting, UniEconomy.

20 tips til effektiv regnskapsføring