Rapportering: OneStop Reporting

OneStop Reporting   

Ser du etter rapporter og budsjetter som ikke finnes i dine systemer i dag? Med OneStop Reporting får du mulighet til å skreddersy egne rapporter og du får full kontroll på budsjettprosessen. 

Rapportering: OneStop Reporting

Om løsningen

Designet for å oppfylle økonomiavdelingens behov og krav til rapportering og budsjettering. I tillegg dekker OneStop Reporting også andre områder, som prognoser, kontantstrømanalyse, konsolidering og KPI-rapportering. Løsningen har meget god funksjonalitet og gir deg full kontroll på hele rapporteringsprosessen.
Rapportering: OneStop Reporting

Komplett budsjettprosess på web

Er du administrator for budsjettering for din bedrift, har du godt kjennskap til hvor tidkrevende det er å samle budsjettdata fra flere kilder/avdelinger. OneStop Reporting tilbyr en komplett budsjettløsning på web, integrert med data fra ditt økonomisystem. Alle budsjettformularer er "live". Dette betyr at du alltid har historiske data i budsjettformularene dine.
Rapportering: OneStop Reporting

Integrert med ditt økonomisystem

OneStop Reporting er sømløst integrert med Vismas ledende økonomisystemer. Det vil si at uavhengig av hvilke moduler i OneStop Reporting du befinner deg i, så har du alltid tilgang til data fra ditt økonomisystem: Visma.net ERP, Visma Business, Visma Business NXT, Visma Global, Visma Administration, Visma Lønn, Visma eAccounting, UniEconomy.
Rapportering: OneStop Reporting

Online opplæring

OneStop Reporting eLearning er en online opplæringsplatform, hvor du lærer om løsningen akkurat når det passer deg. Platformen inneholder lærerike kurs og videoer, slik at du får unik innsikt i OneStop Reportings produkter.

Relaterte videoer

3 Videos

20 tips til effektiv regnskapsføring

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.