Uni Economy

Sømløst arbeid   

Uni Economy er designet for å gjøre dine forretningsprosesser enklere og effektivisere din bedrift sine oppgaver. Regnskap, salg, lønn, timer og logistikk. 

Priser

Selskap
208,-
pr. bruker/mnd
Komplett
1163,-
pr. bruker/mnd
Lønn
547,-
pr. bruker/mnd
Regnskap
481,-
pr. bruker/mnd
Time
339,-
pr. bruker/mnd
Salg
285,-
pr. bruker/mnd
Uni Economy

Uni Economy på mobil

Siden det er forskjell på hvordan en opererer på en webside og på en mobil har vi utviklet en helt egen app som er skreddersydd for mobil. Fordelen med egne apper kontra det å kjøre systemet i nettleseren, er først og fremst at man utnytter maskinvaren i enheten bedre. Appene kjører ofte raskere og brukerterskelen er ofte lavere på apper enn i et webgrensesnitt. Den siste tiden har vi oppdatert grensesnittet til systemet på web.

Nå er også appen klar i ny drakt. Med fokus på raske arbeidsoppgaver og lett tilgang til nøkkelinformasjon anbefaler vi deg som UE-bruker å laste den ned i dag. Gevinsten av dette er at du som bruker kan raskere godkjenne inngående fakturaer, ta bilde av kvitteringer, opprette ordrer og registrere timer – samt følge med på flyten i systemet.
Uni Economy

Regnskap

Effektiv bilagsføring i skyen, med egen bankmodul og klientoverbygg. Fakturamottaket kan tolke, kontere, tildele og bokføre – automatisk. Full oversikt over økonomien direkte fra startbildet.

Du velger selv hvilken informasjon du ønsker å vise på dashbordet. Tilpass skjermen slik du ønsker med den informasjonen du trenger. Du kan også få fakturaene dine rett i innboksen din. La systemet tolke, tildele og kontere fakturaen. Basert på maskinlæring håndterer systemet forslag på kontering av kostnaden slik at det blir enklere for deg. Dermed er du sikret en rask og god håndtering av dine regninger. Manuelt eller automatisk. Valget er ditt!
Uni Economy

Salg

I dette systemet er opprettelse av tilbud, overføring av ordre og utsending av faktura designet for brukeren. Salg har aldri vært så enkelt.

Ha alltid oppdaterte nøkkeltall på fremsiden. På den måten får du raskt oversikt over omsetningen, ubetalte fakturaer og ordrereserve. Du tilpasser startbildet slik du selv ønsker.
Med et raskt og effektivt salgsbilde går det som en lek å registrere nysalg. Slå opp kunden, enten internt eller via 1880. Legg på produkter, antall, pris og rabatt. Trykk på lagre og send. Systemet tar seg av resten.
Du lar også systemet selv finne ut hvordan kunden enklest kan motta fakturaen din. Trykk på send-knappen når du lagrer, så sender Uni Economy fakturaen til kunden basert på hvilken informasjon som ligger på kunden.
Uni Economy

Lønn

Nå kan du kjøre lønn direkte fra skyen, hvor som helst, når som helst. Opprett nye ansatte, generer a-melding, send inn og hent tilbakemelding.

Systemet passer på at du har all grunndata på plass før du kjører lønn. Siden systemet rapporterer via A-meldingen sier Uni Economy fra om du mangler viktig info, som bankkonto, skattekort og annet. Når dette er på plass kan du enkelt avregne, bokføre og utbetale lønn i Uni Economy. Ellers rapporterer systemet ansattes inntekt, arbeidsforhold, skatt og arbeidsgiveravgift. Alt unnagjort på tre klikk.

Uni Economy er fullstappet med integrasjoner fra tredjepart slik at du kan bruke dine eksisterende systemer og samle inn data til Uni Economy. Med for eksempel TravelText kan du registrere reiseregninger og utlegg som en får refundert via lønnsmodulen.
Uni Economy

Time

Få kontroll på timene. Før timer fra desktop, nettbrett eller mobil. Opprett stillingsmaler, legg inn personer, timearter og overfør timer direkte til lønn og ordre.

Har du mange like dager? Da kan du bruke time-maler som fyller ut dagen for deg. Få rask oversikt over fleksisaldo, ferie og statistikk. Timer du registrerer i timemodulen kan overføres til salg, enten til kunde, en spesifikk ordre eller prosjekt. På denne måten unngår du svinn i timer - og du får betalt for det du skal ha betalt for.
Uni Economy

Logistikk

Kom enkelt og raskt i gang med Avare Logistikk. Dette er en komplett lager- og logistikkløsning som er en del av Uni Micro og Soft Rig sitt skybaserte økonomisystem. Avare løser innkjøp, leveranse og lager.
Uni Economy

Webinar (16 min)

Vi går raskt igjennom Uni Economy. I webinaret er vi også innom logistikkmodulen Avare.
Uni Economy

Uni Economy på 1 minutt

Enkelt, oversiktlig og effektivt system som forbedrer din hverdag!

20 fordeler med skybasert regnskapsføring