Sømløst samarbeid

Uni Economy er designet for å gjøre dine forretningsprosesser enklere og effektivisere din bedrift sine oppgaver.

01

Automatiserte prosesser

Systemet åpner for automatisering av rutiner – fra fakturamottak og OCR-tolking til automatisk oppretting av kunde, leverandør og ansatt.

02

Brukervennlig løsning

Bruk mobilen til å samle data. Kjøpsfaktura kan tas bilde av og lastes opp i fakturamottak og godkjennes via mobil.

03

Sømløst samarbeid

På alle nivå i systemet kan du ha dialog via chat eller meldinger med dine medarbeidere eller kunder.

Uni Economy på mobil

Siden det er forskjell på hvordan en opererer på en webside og på en mobil har vi utviklet en helt egen app som er skreddersydd for mobil. Fordelen med egne apper kontra det å kjøre systemet i nettleseren er først og fremst at en utnytter maskinvaren i enheten bedre. Appene kjører ofte raskere og brukerterskelen er ofte lavere på apper enn i et webgrensesnitt. Den siste tiden har vi oppdatert grensesnittet til Uni Economy på web. Og nå er også appen klar i ny drakt. Med fokus på raske arbeidsoppgaver og lett tilgang til nøkkelinformasjon anbefaler vi deg som Uni Economy-bruker å laste den ned i dag. Gevinsten av dette er at du som bruker kan raskere godkjenne inngående fakturaer, ta bilde av kvitteringer, opprette ordrer og registrere timer – samt følge med på flyten i systemet.

Regnskap

Effektiv bilagsføring i skyen, med egen bankmodul og klientoverbygg. Fakturamottaket kan tolke, kontere, tildele og bokføre – automatisk. Full oversikt over økonomien direkte fra startbildet.

Salg

I Uni Economy er opprettelse av tilbud, overføring av ordre og utsending av faktura designet for brukeren. Salg har aldri vært så enkelt.

Lønn

Nå kan du kjøre lønn direkte fra skyen, hvor som helst, når som helst. Opprett nye ansatte, generer a-melding, send inn og hent tilbakemelding.

Time

Få kontroll på timene. Før timer fra desktop, nettbrett eller mobil. Opprett stillingsmaler, legg inn personer, timearter og overfør timer direkte til lønn og ordre.

Logistikk

Kom enkelt og raskt i gang med Avare Logistikk. Dette er en komplett lager- og logistikkløsning som er en del av Uni Micro og Soft Rig sitt skybaserte økonomisystem. Avare løser innkjøp, leveranse og lager.

Uni Economy på 1 minutt

Relaterte videoer

Uni Economy
Forenkler hverdagen til regnskapsbyrået
Uni Economy
Byråsertifisering i praksis
Uni Economy
Vil bruker Uni Economy i lang tid fremover

20 tips til effektiv regnskapsføring

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Meny