Visma Business

Kraftig og funksjonsrikt

Ønsker du et kraftig, funksjonsrikt og fleksibelt økonomi- og logistikksystem?
Visma Business

Effektiv forretningsdrift

Visma Business er et kraftig, funksjonsrikt og fleksibelt økonomi- og logistikksystem for mellomstore og store virksomheter. Systemet danner grunnlaget for effektiv forretningsdrift og verdiskapning. Det kombinerer den nyeste databaseteknologi og Windows brukergrensesnitt, noe som betyr et nesten ubegrenset samspill med systemene du allerede har.
Visma Business

Sømløst regnskap

Visma Business kan integreres med Visma sine løsninger for: Rapportering og analyse, Salgs- og markedsstøtte, Elektronisk dokumenthåndtering, Prosjektstyring og timeregistrering på web, Nettbutikk, Lønn, reiseregninger og utlegg, Kasseløsning, Elektronisk faktura, Flere ulike bransjeløsninger, Helautomatisk innfordring
Visma Business

Tilpasses brukeren

Systemet har godt gjennomprøvde rutiner og dekker alle de vanligste økonomiprosessene i bedriften din. Det er enkelt å tilpasse systemet etter dine brukeres behov. Gjentagende oppgaver kan automatiseres, slik at dere sparer tid. Skjermbilder og behandlingsregler kan settes opp i henhold til den enkeltes medarbeiderens ønsker og arbeidsoppgaver. Visma Business har et velutviklet administrasjonsverktøy og egner seg spesielt for store driftsmiljøer og regnskapsbyråer. Systemet er det mest brukte ERP-systemet i Norge, og kundetilfredsheten er 90%.

Pakker og priser

Finans
3140,-
per måned

1 bruker 1 firma
inkludert

435kr
ekstra bruker/mnd

Komplett, avansert og brukervennlig økonomisystem, som også benyttes av ledende regnskapsbyråer. Effektiv styring av hovedbok, reskontro og anleggsmidler, brutt ned på totalt 12 ansvarsenheter.

Logistikk
2620,-
per måned

1 bruker 1 firma
inkludert

435kr
ekstra bruker/mnd

Effektiviserer logistikkprosessene mellom
virksomheten, leverandører og kunder. Du får full kontroll på lagerbeholdningen, orden i varehyllene, og har mulighet for skreddersøm ved komplisert logistikk.