Business NXT

En smidig hverdag med skyløsning   

Visma tar med seg det beste fra Visma Business og lanserer Business NXT. En skybasert økonomiløsning som håndterer store mengder data! 

Pakker og priser

BNXT Standard
7 900,-
per måned
ubegrenset antall brukere

Komplett løsning for finans og fakturering. Kraftig rapporteringsmotor

Flat pris på ekstra selskap og løpende forbruk.

100 GB lagring inkludert

BNXT Pluss
11 900,-
per måned
ubegrenset antall brukere

Komplett løsning for finans og fakturering. Legg til logistikk ved behov (+ 4 900,- per måned). Kraftig rapporteringsmotor.

Rabatt på ekstra selskap og løpende forbruk.

200 GB lagring inkludert. Legg til mer lagring ved behov.

BNXT Komplett
19 900,-
per måned
ubegrenset antall brukere

Komplett løsning for finans, fakturering og logistikk. Kraftig rapporterings -og budsjettmotor.

Rabatt på ekstra selskap og løpende forbruk.

500 GB lagring inkludert. Legg til mer lagring ved behov.

Business NXT

Et komplett ERP-system

Systemet tilrettelegger for grenseløse muligheter med åpent API, slik at du kan skreddersy en helt egen ERP-plattform i skyen. Her får du muligheten til å jobbe både automatisert og manuelt – hvis du vil, da.

Systemet er tett integrert med løsninger for rapportering, budsjettering, lønn og HR, og inkluderer så klart hjertet av ethvert ERP-system – finans og logistikk. I tillegg sikrer systemet at bedriften din alltid leverer i henhold til lover og regler. Du kan rett og slett bygge ditt unike ERP-system, med de funksjonalitetene og integrasjonene som dekker bedriftens spesifikke behov.
Business NXT

Enkel flytting fra Visma Business til Business NXT

Vi har sørget for at overgangen til skyen skal være så enkel som mulig for deg som allerede bruker Visma Business. Visma Business har en velkjent og utprøvd datamodell, og denne har vi valgt å gjenbruke i Business NXT av flere årsaker:

1. Overgangen blir enkel. Vi flytter rett og slett alle data fra Visma Business til Business NXT uten strukturelle endringer.

2. Vi gjenbruker all struktur i datamodellen med tanke på gruppering av registre, bruk av kostnadsbærere, nummerserier og intervaller.

3. Datamodellen har blitt utviklet i mange år, brukt på tusenvis av kunder, på tvers av mange industrier og bransjer, og er velprøvd og funksjonell.

I praksis gjør vi i dag en manuell flytting av dataene, i fremtiden vil dette være mer automatisert, med automatiserte flytteverktøy.
Webinar (37 min)

Gjør det enkelt å møte fremtiden

Marita Langhol og Tore Langeland viser deg hvor enkelt det er å beyntte Business NXT og besvarer spørsmål som deltakerne hadde i etterkant. Du er velkommen til å se opptaket av dette nevenyttige webinaret!

5 suksesskriterier for en vellykket implementering av skybasert ERP