Business NXT - Abacus IT Årets Partner 2023

En smidig hverdag med skyløsning   

Visma tar med seg det beste fra Visma Business og lanserer Business NXT. En skybasert økonomiløsning som håndterer store mengder data! 

Pakker og priser

Standard
8 524,-
per måned
ubegrenset antall brukere

Komplett løsning for finans og fakturering.

Kraftig rapporteringsmotor

Flat pris på ekstra selskap og løpende forbruk.

100 GB lagring inkludert

Pluss
12 840,-
per måned
ubegrenset antall brukere

Komplett løsning for finans og fakturering. Legg til logistikk ved behov (+ 5287,- per måned)

Kraftig rapporteringsmotor

Rabatt på ekstra selskap og løpende forbruk

200 GB lagring inkludert. Legg til mer lagring ved behov

Komplett
21 472,-
per måned
ubegrenset antall brukere

Komplett løsning for finans, fakturering og logistikk

Kraftig rapporterings-og budsjettmotor

Rabatt på ekstra selskap og løpende forbruk

500 GB lagring inkludert. Legg til mer lagring ved behov

Business NXT

Et komplett ERP-system

Systemet tilrettelegger for grenseløse muligheter med åpent API, slik at du kan skreddersy en helt egen ERP-plattform i skyen. Her får du muligheten til å jobbe både automatisert og manuelt – hvis du vil, da.

Systemet er tett integrert med løsninger for rapportering, budsjettering, lønn og HR, og inkluderer så klart hjertet av ethvert ERP-system – finans og logistikk. I tillegg sikrer systemet at bedriften din alltid leverer i henhold til lover og regler. Du kan rett og slett bygge ditt unike ERP-system, med de funksjonalitetene og integrasjonene som dekker bedriftens spesifikke behov.
Business NXT

Enkel flytting fra Visma Business til Business NXT

Vi har sørget for at overgangen til skyen skal være så enkel som mulig for deg som allerede bruker Visma Business. Visma Business har en velkjent og utprøvd datamodell, og denne har vi valgt å gjenbruke i Business NXT av flere årsaker:

1. Overgangen blir enkel. Vi flytter rett og slett alle data fra Visma Business til Business NXT uten strukturelle endringer.

2. Vi gjenbruker all struktur i datamodellen med tanke på gruppering av registre, bruk av kostnadsbærere, nummerserier og intervaller.

3. Datamodellen har blitt utviklet i mange år, brukt på tusenvis av kunder, på tvers av mange industrier og bransjer, og er velprøvd og funksjonell.

I praksis gjør vi i dag en manuell flytting av dataene, i fremtiden vil dette være mer automatisert, med automatiserte flytteverktøy.
Business NXT

Logistikk i Business NXT

Business NXT sørger for at du kan håndtere komplekse prosesser innen lager, logistikk og økonomi, og gjør det enkelt å avstemme regnskapet med logistikken. Systemet tilbyr skreddersøm for kunder med avanserte logistikkprosesser, og gir en tydelig oversikt over driften og ordreflyt i bedriften. Varebeholdningen viser korrekt verdi i regnskapet, og salgsprisene styres gjennom en fleksibel pris- og rabattmatrise.
Business NXT

Bankintegrasjon, purring og inkasso

Å ha et system som passer på når og hvilke kunder som skal purres eller sendes til inkasso, vil spare deg for mye tid og manuelle feil. Å automatisere innfordringen gir en rekke fordeler i form av bedre kontroll, oversikt og pengene raskere inn. Visma.net AutoCollect er her for å hjelpe deg!

Du har også muligheten til å sette bort betalingsformidlingen, slik at dine banktransaksjoner automatisert og du får bedre tid til andre ting. Visma.net AutoPay gjør hele prosessen enklere for deg og din bedrift!
Webinar (37 min)

Gjør det enkelt å møte fremtiden

Marita Langhol og Tore Langeland viser deg hvor enkelt det er å beyntte Business NXT og besvarer spørsmål som deltakerne hadde i etterkant. Du er velkommen til å se opptaket av dette nevenyttige webinaret!
Årets Partner Business NXT 2023

Vi vet hvordan

Vi har allerede flyttet en del kunder over til Business NXT, og det med stor suksess. Vi vant nemlig prisen for "Årets Partner Business NXT 2023" hos Visma i februar 2024.

La oss fortelle deg hvordan vi kan hjelpe deg med å løfte din bedrift til nye høyder!
Business NXT

5 suksesskriterier for en vellykket implementering av skybasert ERP

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.