Marita Langhol, vår kunnskapsrike og sprudlende seniorrådgiver i Abacus, viser deg Visma Business NXT – løsningen som gjør det enkelt for deg å møte fremtiden! Sammen med seniorrådgiver Tore Langeland har de også besvart spørsmål som deltakerne hadde i etterkant. Du er velkommen til å se opptaket av dette nevenyttige webinaret!

Her kan du se opptak av webinaret som ble avholdt 09. november 2022!

Visma Business i skyen

Visma har tatt med seg det beste fra sitt flaggskip Visma Business og lanserer Visma Business NXT. NXT står for neste generasjons Visma Business, en skybasert løsning rettet mot mellomstore og store bedrifter med ønske om høy ytelse og muligheter for integrasjoner. Vi presiserer at Visma Business NXT er i en prelanseringsfase.

Finans og logistikk

Du får tilgang på både finans og logistikk med mye funksjonalitet.

Automatisk oppdatering

Visma Business NXT gir deg et system som blir oppdatert og oppgradert uten at du behøver å tenke på det.

Trygt og sikkert

To-faktor autentisering garanterer ekstra sikkerhet til dine data. Løsningen følger både nasjonale og internasjonale lovverk.

Tilpasning

Visma Business NXT gir brukeren store muligheter for tilpasning av systemet, og tilbyr et brukervennlig og moderne grensesnitt.

Integrasjoner

Løsningen tilbyr et åpent API, med gode integrasjonsmuligheter, og kan tilpasses dine behov. Slik får du en sømløs og effektiv løsning.

Kostnadsbærer

Visma Business NXT er svært fleksibelt med kostnadsbærerstruktur.

Pakker og priser

Les mer om pakker og priser på Visma sine sider (ekstern lenke).

Meny