Support

Kundesenter

Har du spørsmål eller utfordringer rundt ditt ERP-system, Lønn/HR eller IT og Drift? I så fall kontakter du vårt Kundesenter. Her treffer du rådgivere som har jobbet med våre løsninger i en årrekke. De har en variert bakgrunn, både når det kommer til fag og systemer.

Vi tilbyr ulike typer avtaler for deg som ønsker å benytte vårt Kundesenter. Ta kontakt med oss for å høre hvilken avtale som passer best for deg. Kundesenteret når du best ved å sende mail. Du kan også ringe eller kontakte oss via chat.

support@abacus-it.no

Customer Care

Dersom du ønsker å bestille flere brukere, lisenser, har spørsmål rundt faktura, eller andre generelle henvendelser, tar du kontakt med oss på Care. Vi vil også gjerne ha tilbakemeldinger fra våre kunder, og blir glade for både ris og ros.

Her treffer du serviceinnstilte og dyktige rådgivere, som kjapt hjelper deg med dine spørsmål. Du når oss best ved å sende oss en mail eller chatte med oss.

care@abacus-it.no

Åpningstider

IT/Drift
Mandag-fredag
Kl. 07.00 – 16.00

Øvrig support
Mandag-fredag
Kl. 08.00 – 16.00

Telefon
+47 400 01 850

Informasjon om korona-pandemien

Hjemmekontor

Vi hjelper dere også med å få på plass løsninger som gjør at dere kan jobbe effektivt fra hjemmekontor, herunder alt fra oppkobling mot kontoret til fysisk utstyr som skjermer, mus/tastatur og PC.

Systemer

Regjeringen har kommet med forslag om at lav mva sats endres fra 12% til 8 % med tilbakevirkende kraft fra 01.01.2020. Vi avventer forskrift for hvordan dette skal behandles. Visma anbefaler at dere ikke gjør noen endringer foreløpig, og vil komme tilbake med mer info. Følg med på Visma Community for oppdateringer.

Vi oppfordrer alle kundene våre til å følge med på Visma Community. Der legger Visma ut relevant informasjon på de enkelte produktene. Visma har satt opp et generelt webinar som kan være aktuelt for kundene – koster kr 950,- Det finner du her

NAV beregner dagpenger ut fra inntektsopplysninger rapportert i tidligere a-meldinger. Det skal IKKE sendes inntektsmelding ved permittering.

Webinarer

Visma har satt opp flere webinarer for å forsøke å gi flest mulige svar i disse tider.

Spørsmål og svar

En artikkel om hvordan du registrerer permitteringer i Visma.net Payroll, spørmål og svar fra Visma Lønn og Huldt & Lillevik.

Meny