avdelingsleder

Møt Adrian – vår avdelingsleder i Trøndelag

Adrian Hjelvik startet hos oss i mai. Han er Avdelingsleder i Trøndelag, med ansvar for å drive våre avdelinger i Trondheim og Verdal. Han er en positiv person som er lidenskapelig opptatt av gode kundereiser. Vi tok en prat med ham.

Hei Adrian, så hyggelig med en ny kollega! Kan du ikke fortelle litt om deg selv?

– Takk for det, jeg er glad for å være en del av Abacus-laget. Jeg er en ambisiøs, eventyrlysten og løsningsorientert fyr – og et utpreget JA-menneske. Jeg er lidenskapelig opptatt av relasjonsbygging og gode kundereiser, forteller Adrian.

Det var gjerne eventyrlysten som førte deg til Kina?

– Ja, jeg er en «internasjonal borger». Som 18-åring flyttet jeg alene til Kina. Der lærte jeg mye om meg selv og skjønte at business og IT var det jeg ville drive med. Senere reiste jeg med en delagasjon til Myanmar. Her utformet vi en rapport om muligheter og utfordringer for norsk næringsliv som ønsker å etablere seg i landet. Utenlandserfaringer og møter med mennesker gir nye perspektiver og personlig vekst.

Du har også sittet noen år på skolebenken?

Jeg har utdannelse i International Business fra BI. Deretter studerte jeg til Siviløkonom ved NTNU Handelshøyskolen. Etter endt utdannelse jobbet jeg 8 år som Key Account Manager og Industrispesialist hos Holte AS. Der jobbet jeg med å bistå bedrifter til en mer lønnsom og effektiv arbeidshverdag. I tillegg bidro jeg internt med opplæring av nyansatte, strategiforslag for å nå markedet, utarbeidelse av ny nettside, og laget retningslinjer for salgsavdelingen.

Og her hos oss?

I Abacus er jeg ansatt som Avdelingsleder Trøndelag. Her skal jeg sørge for lokal tilknytning og vekst i Midt-Norge. Dette gjøres sammen med et godt etablert og dyktig team i Trondheim og Verdal. Jeg gleder meg til å bygge videre på Abacus sin allerede gode posisjon i Midt-Norge. Jeg ser spesielt frem til å bli kjent med markedet, kunder og samarbeidspartnere i regionen.

Hva gjør du når du ikke er på jobb?

Jeg synger i mannskoret Trondhjems Studentersangforening. Ellers er jeg gift, elsker å reise, og er en skap-nerd, avslutter Adrian.

Vi takker for praten og gleder oss til fortsettelsen! Dersom du vil avtale en prat med Adrian, kan du sende ham en mail: adrian.hjelvik@abacus-it.no.

Du kan lese mer om oss her.

Få siste nytt fra bransjen

Abonner på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Del dette innlegget

Påmelding nyhetsbrev

Meld deg gjerne på nyhetsbrevlisten, så lover vi å holde deg oppdatert.

Book demo

Vi tar en gjennomgang for å vise deg hvordan tjenesten fungerer.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til forbedring av brukeropplevelse, analyse og markedsføring som forklart i Personvern.